Anca Serea a imbracat in sfarsit rochia de mireasa si s-a casatorit religios cu Adrian Sina, cel cu care are deja o relatie de cativa ani si doi copii. Evenimentul nu a reprezentat insa o nunta in adevaratul sens al cuvantului. Iata ce s-a intamplat, de fapt!

adi-sina-anca-serea-nunta-clip

Anca Serea si Adrian Sina au o relatie de mai multi ani. Locuiesc impreuna in aceeasi casa si au grija de patru copii: doi ai lor si doi din casnicia anterioara a prezentatoarei TV. Cu toate acestea, ei nu se grabesc sa isi oficializeze relatia.

Zilele trecute, insa, cei doi au imbracat costumul de mire si rochia de mireasa si s-au cununat religios. Fotografii de la „eveniment” au fost publicate chiar pe pagina de Facebook a cantaretului, el spunand ca a fost „cea mai frumoasa zi”.

adi-sina-anca-serea-nunta-clip-2

Multi au crezut ca fotografiile sunt autentice si ca cei doi s-au casatorit in secret. Ei bine, a fost doar o scena din noul videoclip al cantaretului, “Tu m-ai dat gata”, ce va fi lansat in curand.

Ce-i drept, Adrian si Anca planuiesc totusi sa se casatoreasca, iar evenimentul ar urma sa aiba loc anul viitor. Prezentatoarea de la Prima TV si-a ales, se pare, rochia de mireasa de la un cunoscut brand international.