de Alexandru Manea | 19.11.2012

vizualizari: 35 | comentarii: 0

Anda Adam a trait intr-un singur weekend doua experiente la care nu se astepta! Mai intai, a iesit pentru prima data intr-un club, alaturi de prieteni, dupa multe luni de stat in casa sau mers la concerte si la sala de fitness, pentru ca apoi sa se reintalneasca cu Victor Slav, cel de care s-a despartit in urma cu o saptamana....

Anda Adam s-a reintalnit aseara cu Victor Slav. Nu a fost vorba de o intalnire romantica sau una presarata cu certuri si reprosuri ci una profesionala.

Cei doi au semnat un contract, cu mult timp inainte sa se desparta, ca vor fi prezenti la balul bobocilor de la Liceul Iulia Hasdeu, el in postura de prezentator, iar ea de invitat special care sa cante pret de 45 de minute.

Chiar daca s-au despartit, cei doi nu au reziliat contractul si, cu riscul de a fi asaltati de presa, s-au prezentat la eveniment.

Fiecare si-a indeplinit sarcinile conform contractului, s-au salutat si au vorbit putin. 

Cu o seara inainte, Anda Adam a iesit, pentru prima data dupa mult timp, in club cu prietenii, o gasca de sase persoane. Au ales clubul Fratelli unde s-au distrat pana dimineata.

Cei din grupul ei de prieteni au sosit in club alaturi de alti amici, astfel ca in Fratelli Anda l-a cunoscut pe Razvan Nanulescu, un om de afaceri care a avut o relatie si cu Albertina Ionescu, prezentatoarea de la TVR.

Cei doi au dansat impreuna si si-au vorbit la ureche, astfel ca cei prezenti in club au avut senzatia ca tocmai s-a format o idila.

Se pare ca totul s-a rezumat doar la o seara de distractie in club, avand in vedere ca Anda a fost condusa apoi acasa alaturi de o prietena apropiata. Ce-i drept, mai zambitoare ca niciodata.