de Ana Macovei | 23.05.2012

vizualizari: 901 | comentarii: 0

Un nou scandal sexual ia amploare dupa ce, cantareata si actrita Nadine a afirmat ca actorul Claudiu Bleont a hartuit-o, in trecut. Astazi, 23 mai, in emisiunea “Drept la tinta” moderata de Madalin Ionescu, Andra Negulescu, sotia actorului raspunde acuzatiilor facute de Nadine. ...

Intregul scandal a pornit in momentul in care regizorul Andra Negulescu, sotia lui Bleont,  i-a oferit un rol frumoasei Nadine in piesa de teatru in care Claudiu interpreta unul dintre rolurile principale.

Viata de pe scena pare ca s-a amestecat foarte repede cu viata personala, iar Claudiu Bleont a inceput sa ii faca avansuri sexuale lui Nadine, chiar de fata cu sotia sa, potrivit spuselor lui Nadine.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru “Drept la tinta”, Andra Negulescu raspunde marturiseste:

“Din punctul meu de vedere acesta nu este un scandal. Eu nu sunt acuzata in tribunal, nu s-a luat Politia de mine, nici de sotul meu, de nimeni din familia mea. “

Intrebata fiind daca povestea spusa de Nadine a afectat-o, regizorul Andra Negulescu  marturiseste:

“Nu ma afecteaza, nu poate sa ma afecteze. Eu am fost cu ei 99% din timp. Este aberant sa mi se spuna ca, in fata ochilor mei, s-au intamplat niste lucruri.”