Andreea Marin isi aminteste ca, dupa ce a nascut, a constantat ca acumulasa 22 de kilograme in plus. Vedeta spune ca nu a intrat atunci in panica, pretuind minunea pe care i-a oferit-o Dumnezeu, insa a apelat ulterior la un nutritionist.

andreea-marin-dupa-nastere

Andreea Marin face din nou dezvaluiri pe noul ei site de nutritie, www.detoxbyandreea.ro, povestind ce a trait dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, Violeta. Atunci, vedeta a constatat ca luase in greutate 22 de kilograme. Situatia nu a alarmat-o insa prea mult.

„Dupa ce am nascut, a fost prima data cand am fost in fata deciziei de a tine o dieta. In timpul sarcinii, am mers pe principiul clar: nu am de gand sa exagerez mancand sau dand curs poftelor la miezul noptii, dar nici sa-mi privez copilul ce creste in mine de cele ce-i sunt necesare pentru o dezvoltare sanatoasa.

andreea-marin-dupa-nastere-silueta

Asa ca am mancat din toate incercand sa nu fac excese, nu mi-am refuzat ceva anume, imi amintesc doar ca in ultimele doua luni imi era din ce in ce mai greu din cauza efortului la munca (am lucrat pana in luna a 8-a) si nu mai aveam nici dorinta de a manca prea mult.

Am nascut in decembrie, mi-am alaptat fetita si am dat cateva kilograme jos, dar eram departe de cea de dinainte. Cu 22 kg ramase in plus, dar fara sa fiu in panica – pentru ca logica mea era ca aceasta e normalitatea cand aduci pe lume un copil, nu un motiv sa-ti blestemi viata, nu simteam nevoia sa dovedesc nimanui nimic despre mine, ci aveam toate gandurile indreptate catre sanatatea puiului meu – m-am indreptat cu curaj catre prima nutritionista recomandata mie de… un barbat!

andreea-marin-primavara

Un prieten pe care l-am intalnit dupa destul de multa vreme si care m-a surprins placut fiind mult mai suplu, mai tanar parca si cu un tonus de invidiat. Omul m-a avertizat: doamna doctor nu are timp de joaca! Si-asa a si fost. N-am baut alcool pana la maturitate si nici atunci nu am dat de gust in adevaratul sens al cuvantului, desi am inteles ca nu pot fi o inadaptata in societate si ca a gusta dintr-un pahar de vin la o masa de sarbatoare nu e un pacat de neiertat.

Cert e ca obiceiul meu de a evita alcoolul mi-a folosit in timpul dietei mai mult ca oricand, pentru ca asta e o alta regula de baza: licoarea aromata este un inhibitor al procesului de slabire, deci nu exista cale de a face o treaba buna decat renuntand la alcool” a scris Andreea Marin pe site-ul ei.