Bucurie mare si un adevarat motiv de sarbatoare in familia lui Bill Clinton! Fostul presedinte al Statelor Unite a devenit pentru prima oara bunic, fiica lui, Chelsea, dand vineri nastere unei fetite minunate pe nume Charlotte!

bill-chelsea-clinton

Chelsea Clinton si-a facut pentru prima oara faimosul tata bunic, dand nastere unei fetite pe nume Charlotte. Fiica fostului presedinte al Statelor Unite si sotul ei, Marc Mezvinsky, au devenit parinti, iar proaspata mamica a dat frumoasa veste printr-un mosaj postat azi-noapte pe contul ei de Twitter.

Marc si cu mine suntem plini de iubire si recunostinta acum, la momentul nasterii fetitei noastre, Charlotte Clinton Mezvinsky”, a scris ea pe reteaua de socializare.

chelsea-clinton

Astfel, micuta Charlotte devine prima nepotica a lui Bill si Hilary Clinton, care s-au declarat extrem de incantati in ultimele luni de faptul ca Chelsea va avea un copil.

Micuta Charlotte pare ca s-a grabit sa vina pe lume, intrucat s-a nascut vineri, cu 4 zile mai devreme decat era programata. Interesant este ca proapsetii parinti au ales sa nu afle sexul copilului lor pana la momentul nasterii, dupa cum chiar Chelsea a dezvaluit zilele trecute, intr-un intreviu acordat CNN.