Mai e putin pana la cununia religioasa pe care Brigitte Sfat si Ilie Nastase o vor face in luna octombrie la Poiana Brasov, iar la petrecerea exclusivista de nunta s-ar putea sa isi faca aparitia insusi Printul Albert de Monaco.

brigitte-sfat-ilie-nastase11

Evenimentul in cadrul caruia Ilie Nastase si Brigitte Sfat isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu se va desfasura in luna ocombrie a acestui an, la un hotel de lux din Poiana Brasov. Cei doi vor fi cununati chiar de patronul acestui resort exclusivist, Aurel Munteanu, de altfel o figura marcanta a fotbalului romanesc.

La nunta despre care se spune ca va fi una cu mult fast vor lua parte numeroase vedete, printre care Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi sau Ion Tiriac.

Mai mult decat atat, Ilie Nastase a lasat de curand sa se inteleaga ca printre invitati s-ar putea numara chiar si Printul Albert de Monaco.

albert-de-monaco

„Pe Albert as putea spune ca-l stiu de-o viata. De fiecare data cand vine in Romania vine sa ma viziteze acasa. Cand eu ajung la Nisa sau la  ii intorc vizita. Mi-ati dat o idee. Chiar nu m-am gandit inca la lista de invitati. Stiu insa ca are un program foarte incarcat si nu as vrea sa-l deranjez. Dar, repet, mi-ati dat o idee!”, a declarat Ilie Nastase pentru WOWbiz.ro, intrebat fiind daca Printul isi va face aparitia la nunta sa.

ilie-nastase-brigitte-nunta-printului-albert

In iulie 2011, Ilie Nastase si Brigitte Sfat au luat parte la fastuoasa nunta regala a Printului Albert de Monaco si a Printesei Charlene de Monaco.