Dupa succesul „Love Never Felt So Good”, un nou videoclip Michael Jackson a fost lansat in urma cu cateva ore. Este vorba de „A Place With No Name”, ce a ajuns la public, in premiera, prin intermediul Twitter.

michael-jackson-a-place-with-no-name-video-1

Michael Jackson a devenit primul artist care a lansat un videoclip prin intermediul contului de Twitter. „A Place With No Name”, piesa de pe albumul postul de succes „Xscape”, beneficiaza de un videoclip filmat in desert, in care au fost inserate si imagini de la filmarile clipului „In The Closet” (1992), nefolosite pana acum in varianta oficiala.

michael-jackson-a-place-with-no-name-video-2

Acestea completeaza cadrele filmate luna trecuta in desert ce ii au ca protagonisti pe un barbat de culoare ce devine fermecat de o tanara aparuta in drum ca o ispita.

michael-jackson-a-place-with-no-name-video-3

michael-jackson-a-place-with-no-name-video-4

Versurile piesei vorbesc despre cum artistul (Michael Jackson) intalneste o tanara misterioasa, in desert, dupa ce are pana la masina, care il duce intr-un loc idilic „fara nume”.

michael-jackson-xscape

Piesa, inregistrata in 1998 si remixata de cei de la Stargate, este o reinterpretare a melodiei „A Horse With No Name” a trupei America (1972), Jackson adaugand, ca element nou, versurile si refrenul.

Videoclipul a fost regizat de Samuel Bahyer, de numele caruia se leaga clipurile “Smells Like Teen Spirit” (Nirvana) sau “No Rain” ( Blind Melon).