Rapperul Snoop Dogg a apelat la celebrul designer Karl Lagerfeld pentru a-i regiza cel mai nou videoclip, realizat recent în luxoasa staţiune franceză St. Tropez.

Karl Lagerfeld a regizat cel mai nou videoclip al lui Snoop Dogg

Zvonurile despre această colaborare au apărut încă de la începutul verii, când designerul casei Chanel a participat la o mare petrecere organizată de Snoop la Paris, informează Mediafax.

Piesa se numeşte chiar "St. Tropez", iar designerul speră să alăture puţin din strălucirea podiumurilor de modă versurilor gangsta semnate de rapperul în vârstă de 39 de ani.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 77 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK!

Money

  MONEY.ro - stirea de business a momentului:
IKEA vs. Kika: Una a renunţat la catalog. Cine câştigă

This article has 1 comments

Comments are closed.