Criss si Vlad, artistii lansati in proiectul LaLa Band, formeaza un cuplu frumos atat pe scena, ca membri ai trupei ONE, cat si in viata privata. Saptamana aceasta, Criss si-a sarbatorit majoratul, ocazie cu care iubitul ei i-a facut o surpriza de zile mari, cerand-o de sotie!

criss-vlad-one-7

In ciuda faptului ca au inca varste extrem de fragede, Criss si Vlad (LaLa Band si ONE) se iubesc extrem de mult, s-au mutat de curand impreuna si pare ca se pregatesc sa faca si pasul cel mare!

In urma cu doua zile, Criss si-a sarbatorit majoratul, ocazie cu care a primit, de la iubitul ei, cel mai frumos cadou posibil. Este vorba despre inelul de logodna si o cerere romantica in casatorie, dupa cum insusi Vlad a dezvaluit pe blogul trupei ONE.

criss-vlad-inel

Citeste si: Criss (LaLa Band) implineste astazi 18 ani! Isi sarbatoteste majoratul intr-un mod inedit!

“Pentru mine Criss este jumatatea adevarata! Si spun asta pentru ca am mai avut relatii pana acum, dar niciuna nu a fost asa, iar eu de cand ma stiu am fost si sunt familist convins! Am intrebat-o daca nu i se pare ca prenumele ei se potriveste mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea si, dupa ce si-a stapanit cu greu lacrimile, a zis DAAA”, a povestit emotionat artistul.

Nunta insa va mai avea ceva de asteptat, intrucat cei doi isi doresc acum sa se concentreze pe scoala si cariera.