nicole-vibe_1

Fosta şefă de trupă a pisicuţelor, Nicole Scherzinger,  încă se zbate pentru cariera sa solo. După ce o bună perioadă de timp n-a reuşit să iasă cu ceva memorabil, care să ne rămână în minte şi care să ne facă să spunem clar şi răspicat “Asta e Nicole, aia de la PCD” şi după participarea ca membra a juriului la un concurs de talente (au americanii destul de multe şi mi-e neclar la care a participat) pisicuţa miaune din nou pentru ceva atenţie. Cea mai simplă variantă? Şedinţa foto, revista , invadează standurile de reviste şi ta daaa! Se mai vorbeşte preţ de ceva zile despre ea, o mai buzzuie lumea puţin pe net, aflăm şi noi că mai trăieşte, ea îşi ia porţia necesară de faimă şi toată lumea e fericită, plus că îşi poate trece măreaţa “relizare” la cv. Trebuie să recunosc că îmi place pictorialul si tema aleasă, dar parcă tot aştept acea piesă, acel album care să rupă gura târgului.

Totuşi ea pentru ceva atenţie a pozat pentru o revistă, pe când divele autohtone îşi aranjeză articole paparazzi în care fac cele mai banale chestii zilnice…

Chiar aşa… ce melodie vă vine în minte când îi vedeţi numele? Aveţi răspunsul meu după continuare, unde găşiţi şi pictorialul despre care am vorbit mai sus.

nicole-vibe-700x685 nicole-vibe nicole-vibe_ nicole-vibe_0 nicole-vibe_1