Ca orice eveniment cinematografic care se respectă, festivalul de la veneţia atrage atenţia prin toaletele expuse pe covorul roşu. Actriţa româncă Rona Hartner, nominalizată şi ea cu filmul Poulet aux Prunes, a făcut senzaţie la sosirea la festival.

Rona Hartner, exuberantă pe covorul roşu la Veneţia

Rochii semnate de designeri celebri sau costume făcute la comandă pun în evidenţă siluetele de invidiat ale starurilor prezente la festivalul de film de la Veneţia. Printre acestea, şi actriţa de origine română Rona Hartner.

Rona Hartner a furat ochii publicului cu toalete rupte parcă din poveşti. Ea a apărut la o şedinţă foto pentru promovarea filmului Poulet aux Prunes, într-o rochie roz, până la genunchi. Entuziasmată, a făcut piruete în faţa jurnaliştilor, care au surprins-o cu lenjeria intimă la vedere.

La premiera peliculei, artista a purtat o rochie lungă, albă, cu volane şi multe accesorii.

Obişnuită cu Podiumul şi cu lumina reflectoarelor, Cindy Crawford a strălucit într-o rochie roşie, semnată Roberto Cavali, şi care i-a scos în evidenţă silueta de invidiat pe care o are la cei 45 de ani ai săi.

Gwyneth Paltrow a adoptat ţinute ceva mai sexy şi mai colorate. Actriţa a apărut într-o rochie scurtă, portocalie, marca Prada - în timpul unei şedinţe foto. Iar apoi, a păşit pe covorul roşu într-o altă creaţie Prada care îi lăsa spatele descoperit.

Madonna a sărit de la o extremă la alta. Dacă în prima zi a festivalului a fost îmbrăcată sobru, într-o rochie neagră până sub genunchi. În cea de-a doua seară, ea a purtat o rochie de satin marca Vionnet, imprimată cu fluturaşi roşii.

Kate Winslett a uimit pe toată lumea cu toaletele sale. În prima seară, actriţa a purtat o rochie vernil, cu croială non conformistă semnată Victoria Beckham. Ulterior, actriţa a apărut pe covorul roşu într-o creaţie alb cu negru, realizată de Stella McCartney şi care îi crea iluzia unei talii foarte subţiri, în condiţiile în care actriţa are un fizic cu forme mai pline.

O altă apariţie nonconformistă la Veneţia a fost actriţa Evan Rachel Wood. Tânăra a purtat o rochie-cămaşă albă, semnată Alessandra Rich.

This article has 1 comments

Comments are closed.