Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, mai are de asteptat cateva luni pentru a vedea rezultatele finale ale operatiei estetice complicate pe care a suferit-o in Germania. Acolo medicii i-au scos substanta injectata in buze si extinsa in toata fata si i-au reasezat muschii fetei. Iata ce declara Brigitte.

brigiite-sfat-operatii

Brigitte Sfat se afla inca in perioada de recuperare dupa interventia chirurgicala complicata pe care a suferit-o intr-o clinica din Koln, Germania.

Acolo medicii i-au extras din buze si din fata substanta bioalcamida pe care si-a injectat-o in urma cu multi ani pentru a avea buze carnoase precum cele ale Angelinei Jolie.

Numai ca substanta s-a deplasat sub piele si a acaparat intre timp, dupa cum spune Brigitte, tooata fata. Prin urmare, medicii germani au trebuit nu doar sa o elimine ci si sa ii reaseze toti muschii faciali in timpul interventiei care a durat noua ore.

Cateva zile dupa operatie Brigitte a avut toata fata cusuta, insa acum rezultatele incep sa fie vizibile.

star-radar-brigitte-sfat

“In sfarsit, arat si eu bine dimineata. Inainte, ma trezeam cu fata umflata daca mancam sarat sau beam acidulat. Substanta care mi-a fost injectata atunci are efecte pozitive, dar si negative”, a marturisit Brigitte Sfat pentru Click.

Aceasta mai are de asteptat vreo jumatate de an pana cand va vedea rezultatele finale.

“Refacerea completa a fetei poate dura de la sase luni pana la un an, iar a buzelor, pentru ca sunt mai vascularizate, pana la opt luni dupa interventie”, a adăugat ea.