de Ana Macovei | 25.05.2012

vizualizari: 606 | comentarii: 0

X Factor revine in forta la Antena 1. Formatul care a generat un fenomen anul trecut in Romania isi deschide din nou portile si ii invita pe romani sa se inscrie la auditii pe xfactor.a1.ro. Ai factorul curaj, ai factorul emotie, ai factorul pasiune, voce, carisma, ai factorul entuziasm, show, ai factorul originalitate, atunci locul tau e pe scena. Inscrie-te pe xfactor.a1.ro si pregateste-te de un nou inceput!...

In 2011, Antena 1 a adus in Romania X Factor, show-ul care la doar cateva editii a devenit un fenomen nu doar in Marea Britanie, tara de origine, ci in toate tarile in care a fost produs si difuzat. 

In Romania, X Factor nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. X Factor a oferit romanilor talentati oportunitatea de a-si schimba vietile, de a se face cunoscuti si de a-si face vocea auzita.In cautarea celor mai bune voci, caravana X Factor a strabatut toata tara. Aproape 6000 de persoane s-au inscris la precastingul X Factor. Dintre acestia, 600 s-au prezentat in fata juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit.

X Factor, show-ul care fara bariere de varsta sau stil a generat un fenomen anul trecut in Romania revine in forta la Antena 1. Daca ai curaj, entuziasm, voce, carisma si esti pasionat de muzica, atunci locul tau este pe scena.

Visul tau poate incepe aici! Traieste in ritmul muzicii si demonstreaza ca ai factorul X! Iesi in fata si arata ce poti! Vino la auditiile X Factor din orasul tau! Inscrie-te pe xfactor.a1.ro si pregateste-te de un nou inceput! Un nou sezon X Factor, in curand la Antena 1. Tu faci show-ul la puterea X!